Become our new
CEO

Internationale groei opdracht – participatie

Om de volgende fase van groei te leiden, in nauwe samenwerking met de founders en investeerders, wordt er gezocht naar een commerciële CEO. De CEO geeft leiding aan de gehele organisatie en is verantwoordelijk voor het verder internationaal opschalen van MRIguidance. Een belangrijke stap in deze verdere groei is het zorgen voor een solide product/markt fit en de verdere commercialisatie van BoneMRI als product. De CEO zorgt voor de implementatie van een heldere algehele en commerciële strategie. Hij of zij is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van verschillende verdienmodellen (o.a. SaaS), het uitbreiden van het distributienetwerk en het aangaan van strategische, commerciële partnerships met belangrijke medtech/OEM partijen. Verder is de CEO boegbeeld van het bedrijf naar buiten en weet hij/zij het team te inspireren, te ontwikkelen en te verbinden.

The company…

‘Accelerating the world’s transition to radiation-free medical imaging’. MRIguidance, opgericht in 2016, als spin-off van het UMC Utrecht heeft als eerste partij ter wereld technologie ontwikkeld die het mogelijk maakt om elk menselijk weefsel zichtbaar te maken middels één onderzoek, zonder het gebruik van schadelijke radioactieve straling. Deze baanbrekende softwareoplossing van MRIguidance (BoneMRI) maakt het mogelijk om meer informatie uit reguliere MRI-scans te halen. BoneMRI maakt diagnoses betrouwbaarder en verbetert behandelingen. Dit heeft niet alleen een positief effect op de patiënt. Zorginstellingen of med-tech partijen zullen hun middelen nauwkeuriger kunnen inzetten, met een hogere efficiëntie tot gevolg. De afgelopen jaren is er sterk geconcentreerd op de ontwikkeling van de technologie en BoneMRI als product. De technologie van MRIguidance is gevalideerd door meerdere klinische studies in samenwerking met gerenommeerde internationale instellingen en is sinds het begin van 2021 daadwerkelijk op de markt. Het product wordt inmiddels door verschillende ziekenhuizen in binnen- en buitenland actief gebruikt. De verdere internationale commercialisatie van het product vormt de belangrijkste volgende stap.

HIDE
Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.
Facts
 • Ondernemende medtech start-up
 • Baanbrekende technologische ontwikkeling
 • Internationale groei
Function profile
 • Ontwikkelen en implementeren van de algehele en commerciële strategie, het identificeren van commerciële kansen en het sturen op de gestelde groeidoelstellingen.
 • Zorgt voor een solide product/markt fit en de verdere commercialisatie van het product. Daarbij hoort het ontwikkelen van verschillende verdienmodellen, commerciële relaties en verkoopkanalen (SaaS, distributie, OEM/partners).
 • Het ontwikkelen van een significante omzetgroei in Europa en met name in de VS.
 • Bouwt een commerciële organisatie die is toegerust op de gestelde groeidoelstellingen (o.a. het opzetten van een volwassen commerciële operatie in de VS).
The ideal candidate

De gezochte CEO heeft ruime commerciële en leidinggevende ervaring in een omgeving met lange termijn, strategische salestrajecten. Hij of zij heeft een succesvol commercieel trackrecord in software/SaaS óf med-tech. Heeft eerder succesvol een nieuw product naar de markt gebracht. De CEO heeft ervaring met langdurige strategische sales aan distributeurs of OEM-partners en ervaren deal-closer. Hij of zij is zowel intern als extern het gezicht van de organisatie. Een energieke, inspirerende leider die zorgt voor verbinding en de verdere ontwikkeling van MRIguidance als organisatie. Iemand die ideeën en strategie vertaalt naar acties en executie. Een hands-on, pragmatische teamspeler.

Kandidaatprofiel
 • Ruime commerciële en leidinggevende ervaring in een omgeving met lange termijn/ strategische salestrajecten en het ontwikkelen van partnerships met OEM-partijen.
 • Een succesvol commercieel trackrecord in software/SaaS en/óf medtech.
 • Bij voorkeur kennis van en commerciële ervaring in de Amerikaanse markt.
 • Ervaring met het bouwen, professionaliseren en internationaal opschalen van een start-up of scale-up organisatie. Bekend met de dynamiek van een ondernemende setting.

Interested or curious about the position?

To apply, please send a motivation letter and your CV to: apply@mriguidance.com